Wat is mediation?
Mediator of naar de rechter?
Voor wie is mediation geschikt
Hoe verloopt de procedure?
Voorbeelden
Wie?
Kosten
Veel gestelde vragen
Links

Aangesloten bij het:


Nederlands
Mediation
Instituut

Mediation
Gilde

 

Vragen

Is mediation iets voor mij?
Mediation is geschikt voor iedereen die de wens heeft een conflict zo goed en zo zorgvuldig mogelijk op te lossen. Of het nu om een verstoorde arbeidsrelatie, een huwelijksconflict, een scheiding of een burenruzie gaat. Het enige wat het van u vraagt is uw committent om te komen tot een oplossing die voor beide partijen werkt. Of u nu een prater bent of niet, mediation vraagt alleen maar uw inzet en uw commitment.

Hoe beginnen we?
Dat is geheel aan u. U kunt een telefonische afspraak maken en gezamenlijk of alleen een oriënterend gesprek aangaan. Uiteraard zijn daar geen kosten aan verbonden. U besluit dan samen of u door wilt gaan.

Hoe lang duren de gesprekken?
De gesprekken zullen gemiddeld 2 uur per keer duren en het ligt volledig aan het soort conflict hoeveel gesprekken er nodig zullen zijn. Het belangrijkste is dat u samen tot een goede oplossing komt

Waar vinden de gesprekken plaats?
De gesprekken vinden normaal gesproken plaats op mijn kantoor in Weert. Het is uiteraard altijd mogelijk om te komen tot een andere afspraak hierover als dit voor u beiden beter werkt.

Neem contact op


 
 Bergerothweg 2  -  6039 AM Stramproy / Weert  -  Tel: 065 164 11 14  -  info@probleemmanagement.nl